Blogg

Kunders recensioner på Google säger 4.8/5

RSS

Bra Flyttstädning Norrköping

25 Mar 2024

Bra Flyttstädning Norrköping: Gör Din Flytt Smidigare Med Professionell Städningstjänst

Letar du efter pålitlig och effektiv flyttstädning i Norrköping? Då har du kommit till rätt plats! Hos Levido Flytt & Städ erbjuder vi skräddarsydda flyttstädtjänster som säkerställer att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick, oavsett om du flyttar från en lägenhet, villa eller kontor. Med vår erfarenhet och dedikation till kvalitet kan du lita på oss för att göra din flytt smidigare och mindre stressig.

Bra Flyttstädning Norrköping

BOKA Flyttstädning

Varför Välja Oss för Flyttstädning i Norrköping?

När det gäller flyttstädning är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren partner som kan leverera resultat av hög kvalitet. Här är några skäl till varför Levido Flytt & Städ är det bästa valet för din flyttstädning i Norrköping:

14 Dagars Garanti: Vi är stolta över kvaliteten på vårt arbete, och för att visa vårt förtroende erbjuder vi en 14-dagars garanti på vår flyttstädningstjänst. Om du inte är helt nöjd med resultatet, kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad.

Fasta Priser: Vi tror på transparent prissättning och erbjuder alltid fasta priser för vår flyttstädningstjänst. Det betyder att du inte behöver oroa dig för oväntade kostnader eller dolda avgifter. Vi ger dig en tydlig och konkret offert innan arbetet påbörjas.

Bra Priser: Trots att vi erbjuder högkvalitativt arbete och enastående service, strävar vi alltid efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga och överkomliga. Vi förstår att flyttkostnader kan lägga till extra stress, och vi vill göra vårt bästa för att underlätta bördan för våra kunder.

Många Års Erfarenhet: Med många års erfarenhet inom branschen har vårt team av professionella städare och flyttexperter den kunskap och kompetens som krävs för att utföra en noggrann och effektiv flyttstädning. Vi vet vilka områden som ofta förbises och ser till att inget lämnas åt slumpen.

BOKA Flyttstädning

Om Oss: Levido Flytt & Städ

Vi på Levido Flytt & Städ är dedikerade till att erbjuda våra kunder i Norrköping och dess omgivningar enastående flyttstädtjänster som överträffar förväntningarna. Med vårt fokus på kvalitet, pålitlighet och kundnöjdhet strävar vi alltid efter att leverera resultat av högsta standard.

Oavsett om du behöver hjälp med en mindre lägenhet eller en stor villa, kan du lita på oss för att göra din flyttstädning till en smidig och stressfri upplevelse. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och badrum, så att du kan fokusera på att komma framåt med din flytt.

Så varför vänta? Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning i Norrköping med Levido Flytt & Städ. Med vår erfarenhet, fasta priser och garanterade kvalitet kan du luta dig tillbaka och lita på att din gamla bostad lämnas i toppskick. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att komma framåt med din flytt.

Upptäck våra förmånliga Priser för Flyttstädning - Ett Fantastiskt Erbjudande!

Storlek Pris
0-49m² 1599:- Efter RUT
50-59m² 1799:- Efter RUT
60-69m² 1999:- Efter RUT
70-79m² 2299:- Efter RUT
80-89m² 2599:- Efter RUT
90-99m² 2899:- Efter RUT
100-109m² 3199:- Efter RUT
110-119m² 3499:- Efter RUT
120-129m² 3799:- Efter RUT
130-139m² 4099:- Efter RUT
140-149m² 4399:- Efter RUT
150-159m² 4699:- Efter RUT
160-169m² 4999:- Efter RUT
170-179m² 5299:- Efter RUT
180-189m² 5599:- Efter RUT
190m² & uppåt 5699:- +20:-/m² Efter RUT

Kostnad på 99 Kr för Resa/Städmaterial tillkommer på fakturan

TILLÄGGSTJÄNSTER
Vattenlås 199:- Efter RUT
Avfrostning frys 199:- Efter RUT
Vanlig balkong 249:- Efter RUT
Inglasad balkong 299:- Efter RUT
Vind/Källare 349:- Efter RUT
Möbelavtorkning 399:- Efter RUT

 

BOKA Flyttstädning

Städning Norrköping pris

22 Mar 2024

Professionell Städning i Norrköping till rimliga priser

Letar du efter pålitlig städning i Norrköping till överkomliga priser? Då har du kommit till rätt plats! Vi på Levido är din lokala partner när det gäller att göra ditt hem eller kontor skinande rent utan att tömma din plånbok.

Städning Norrköping pris

Varför välja oss för din Städning i Norrköping?

När det handlar om städning i Norrköping är vi det självklara valet. Vår erfarna och noggrant utvalda personal är dedikerad till att leverera högkvalitativ städningstjänst som överträffar dina förväntningar varje gång. Vi använder en kombination av avancerad utrustning, miljövänliga rengöringsprodukter och beprövade tekniker för att säkerställa att varje yta blir skinande ren och fräsch.

Vårt fokus ligger inte bara på att göra rent, utan också på att skapa en hälsosam och trivsam miljö för dig och dina nära och kära. Vi förstår att varje hem och kontor är unikt, därför anpassar vi våra städtjänster efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver regelbunden städning, storstädning inför en speciell händelse eller något däremellan, kan du lita på oss för en skräddarsydd lösning som passar dig och din budget.

Prisvärd Städning i Norrköping som du kan lita på

När det gäller priset för städning i Norrköping förstår vi vikten av transparens och konkurrenskraftiga priser. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga valuta för pengarna utan att kompromissa på kvalitet eller service. Med våra rimliga priser och flexibla betalningsalternativ kan du njuta av en skinande ren miljö utan att bryta banken.

Så varför vänta längre? Ta det första steget mot en renare och mer organiserad tillvaro genom att kontakta oss idag för din kostnadsfria offert. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Med Levido vid din sida kan du alltid lita på att ditt hem eller kontor är i trygga och kompetenta händer. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att uppnå en fräschare och mer inbjudande miljö!


(Lämna tom)

Städning Norrköping

12 Mar 2024

Professionell Städning i Norrköping: För Ett Skinande Rent Hem eller Kontor

När det gäller att hålla hemmet eller kontoret rent och fräscht i Norrköping, är en professionell städtjänst det bästa alternativet för att uppnå ett optimalt resultat. Vi på [Ditt företagsnamn], erbjuder en omfattande städningstjänst i Norrköping som täcker allt från flyttstädning och flytthjälp till hemstädning och kontorsstädning. Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på oss för att leverera en pålitlig och högkvalitativ städningstjänst som lämnar ditt hem eller kontor skinande rent varje gång.

Städning Norrköping

Flyttstädning Norrköping: En Smidig Lösning För Din Flytt

När det är dags att flytta kan flyttstädningen vara en av de mest tidskrävande och stressande uppgifterna. Men med vår professionella flyttstädningstjänst i Norrköping kan du överlåta arbetet till oss och fokusera på att göra din flytt så smidig som möjligt. Vårt team av erfarna städare kommer att se till att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick, redo för de nya ägarna eller hyresgästerna att flytta in.

Hemstädning och Kontorsstädning i Norrköping: För En Ren Och Fräsch Miljö

Oavsett om det är ditt hem eller kontor i Norrköping som behöver städas, kan vi hjälpa till. Vår hemstädning och kontorsstädningstjänst är utformad för att göra din vardag enklare genom att erbjuda en ren och fräsch miljö utan krångel. Våra professionella städare använder sig av högkvalitativa produkter och effektiva metoder för att säkerställa att varje yta blir noggrant rengjord och att du kan njuta av en hälsosam och bekväm miljö att bo eller arbeta i.

Oavsett vilken typ av städningstjänst du behöver i Norrköping, kan du lita på oss för att leverera en service av högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att få mer information och för att boka din städningstjänst. Vi ser fram emot att göra ditt hem eller kontor skinande rent!

Läs mer om Rutavdrag på Skatteverket.

Kontakta oss genom formuläret nedan:


(Lämna tom)

foretagsbloggar.nu

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.